Jongetje of meisje? Romee Strijd onthult geslacht eerste kindje

romee-strijd-geslacht-kindje (2)

Romee Strijd en haar partner Laurens van Leeuwen – zoon van ‘Het Familiediner‘-presentator Bert – hebben het geslacht onthuld van hun eerste kindje. Zondag maakten ze bekend op Instagram dat ze een dochter verwachten. 

Geslacht kindje Romee Strijd

‘We kunnen niet wachten om onze kleine meid te ontmoeten’, schrijft Strijd (24) bij een foto waarop zij en Van Leeuwen (29) een roze wolk uit een op een brandbus lijkende verstuiver schieten.

De tekst gaat verder onder de post.

PCOS

Romee maakte eind mei bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dat was door haar aandoening alles behalve vanzelfsprekend. De 24-jarige Strijd schreef op Instagram dat ze dankbaar was voor de zwangerschap, nadat ze twee jaar geleden te horen kreeg dat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – had. PCOS kan invloed hebben op de vruchtbaarheid, waardoor het model vreesde niet zwanger te kunnen worden. ‘Ik was er kapot van. Moeder worden en een gezinnetje stichten met Laurens was altijd mijn grote droom’, schreef ze bij de prachtige foto.

In het geheim getrouwd

Strijd en de 29-jarige Van Leeuwen, die inmiddels al tien jaar samen zijn, trouwden in 2018 in het geheim om ‘praktische redenen’ met elkaar. ‘Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist’, verklaarde het stel destijds tegenover NU.nl.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Door: Flaironline | Beeld: Brunopress