Katja Schuurman geeft een inkijkje: zó ziet de babykamer van Coco eruit

Katja

Katja Schuurman is begin augustus bevallen van haar tweede dochter, Coco Loulou. De 45-jarige moeder kreeg haar meisje met haar huidige man, chefkok Freek van Noortwijk.

Hoewel Katja vaak liefdevolle familiefoto’s deelt, laat ze niet vaak zien hoe ze woont.

Jungle

Daar komt nu verandering in: we krijgen dankzij een nieuwe foto van de presentatrice een inkijkje in haar leven. Zo zien we hoe de kamer van Coco eruit ziet: een ontzettend stijlvolle en warme babykamer. ‘Sammie coacht haar zusje in slaap…’, schrijft een trotse moeder bij het plaatje. Te zien is hoe grote zus Sammie (9) een boekje voorleest voor haar kleine babyzus.

 

View this post on Instagram

 

Sammie coacht haar zusje in slaap… De exotische jungle op de muur is speciaal voor Coco ontworpen door @creativelabamsterdam 🐒

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Lees ook
Katja Schuurman deelt nieuwe foto’s van dochter Coco en ziet er zelf weer als vanouds uit

Katja deelde eerder al een lieve foto van haar partner Freek met hun kindje:

Medicijnen

Katja werd niet makkelijk zwanger, zo deelde ze eerder open op social media. Het was een heftige periode voor de actrice: het viel haar zwaar dat ze om zwanger te worden, moest stoppen met de medicatie die ze slikte vanwege haar bipolaire stoornis. Ook tijdens haar zwangerschap viel haar dat niet mee. Maar nu Coco er is, geniet de knappe moeder met volle teugen.

Katja met haar kersverse dochter:

 

View this post on Instagram

 

Er op uit met de baby #oergezellig #💛 #🍀

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Zin in het laatste babynieuws, de zoetste kinderkamers en verrassende winacties? Volg ons op Instagram @vivamama_nl! 

Bron: nu.nl | Beeld: Brunopress
Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.