Katja Schuurman deelt nieuwe foto’s van dochtertje Coco en ziet er knapper uit dan óóit

Katja Schuurman

Katja Schuurman (45) zit op een roze wolk: ze is dolgelukkig met haar dochter Coco Loulou. Begin augustus beviel de presentatrice van haar tweede kindje en deelt ze het ene na het andere liefdevolle kiekje.

En één ding moge duidelijk zijn: het kersverse gezinsgeluk spat ervan af.

Gezinsfoto’s Katja Schuurman

Op Instagram deelt Katja een drietal nieuwe kiekjes: één van moeder en kind, één van Freek en hun pasgeboren spruit én één van haar beide dochters. “We zijn zó gelukkig! #cocooning #8 #infinity”, laat Schuurman weten bij verschillende plaatjes van haar gezinnetje.

Bevallen

Na een niet al te gemakkelijke zwangerschap was het moment op 8 augustus eindelijk daar voor Katja en haar geliefde Freek Noortwijk: hun dochter Coco Loulou werd geboren. “Ze is betoverend”, schreef de presentatrice bij een reeks gezinsfoto’s op Instagram. Aan Shownieuws liet de kersverse vader weten dat moeder en kind het goed maakten, maar wel ‘helemaal kapot’ te zijn na een heftige nacht zonder al te veel slaap.

Naam verklapt

De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. Sterker nog, al weken voordat Coco Loulou werd geboren, verklapte het stel (per ongeluk) al de naam van hun baby. De oplettende volgers van de presentatrice hadden dan ook al kunnen weten hoe de spruit zou gaan heten.

Lees ook
Katja Schuurman: ‘Ik ben het levende voorbeeld van ‘beter laat dan nooit’’

Familie

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Afgelopen weekend werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

 

View this post on Instagram

 

We zijn zó gelukkig! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 #cocooning #8 #infinity

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Flair. Beeld: Brunopress
Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.