Kijken: vanavond gaat het nieuwe seizoen van Vier handen op een buik van start

vier handen op een buik

Zorg dat je vanavond om 20.25 uur op de bank zit als je niets wilt missen van Vier handen op een buik. Dan gaat namelijk het nieuwe seizoen van het BNNVARA-programma van start.

In Vier handen op een buik helpen bekende moeders jonge meiden om zich voor te bereiden op het – vaak niet geplande – moederschap.

Bekende moeders

De moeders die dit seizoen de jonge zwangeren zullen helpen zijn niemand minder dan Bobbi Eden, Georgina Verbaan, Kim Kötter, Monique Westenberg, Tatum Dagelet, Leonie ter Braak, Patty Brard en Lucille Werner. Zij zullen er alles aan doen om te zorgen dat de jonge moeders klaar zijn dat hun baby’tje ter wereld komt, en in hun geval komt daar vaak heel wat bij kijken.

Verslaafd

De eerste aflevering draait om de 19-jarige Tanja, die onverwacht zwanger is van haar tien jaar oudere vriend Jeremy. Hij kampt echter met een game- en drugsverslaving en het stel heeft hun zaken financieel gezien niet op orde. Patty Brard schiet te hulp en helpt het koppel een zetje in de goede richting te geven.

Tweeling

In de tweede aflevering is het aan Tatum Dagelet om tienermoeder Cheyenne te begeleiden. Op haar zeventiende werd ze zwanger van haar vriend Kevin. Ondanks hun situatie is het krijgen van een kind hun droom, maar het stel moet wel even slikken als blijkt dat er een tweeling in haar buik groeit.

Vier handen op een buik is vanaf vanavond elke dinsdag om 20.25 uur te zien bij NPO 3.

Wil je niets meer missen van VIVA Mama? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 4 nummers voor maar € 9,95 of 8 nummers voor € 19,95.

Bron NPO | Beeld still Vier handen op een buik