Ah kijk nou: Kim Feenstra deelt schattige, maar realistische foto van eerste weken als moeder

Kim Feenstra bevallen

Is er iets zoeter dan vingertjes en voetjes van een pasgeboren baby? Don’t think so. Neem daarom gerust een momentje om weg te smelten bij de nieuwe (realistische) foto die newly mom Kim Feenstra (35) deelt van haar baby Brooklyn. 

Alweer bijna twee weken geleden zag Kim Feenstra een grote wens in vervulling gaan. Het model werd voor de eerste keer moeder en leeft sindsdien op een roze wolk, maar geeft toe dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Op Instagram deelt ze een realistische foto op Instagram, waarop haar volgers meteen een eerste glimp kunnen opvangen van de pasgeboren Brooklyn.

Eerlijke foto pas bevallen Kim Feenstra

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim al weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. “Zeker het eerste jaar niet”, aldus het topmodel. “De baby is dan nog zo precious.” Ze zei toen hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te brengen en aan die uitspraak houdt de kersverse moeder zich met een gloednieuw kiekje. Op het plaatje zijn enkel de voetjes van het jochie te zien. Daarbij trekt Kim een gekke bek en schrijft ze een eerlijke tekst bij de foto. “Ik slaap tegenwoordig een paar uur per nacht but it’s still all good in mommy hood!”, laat ze weten.

Geniet!

Volgers van Kim smelten bij het zien van de kleine voetjes en schuiven haar ondertussen wat oppeppende woorden toe. “Die voetjes! Het is allemaal een fase… komt goed. Voordat je het weet slapen ze door”, aldus een fan. Iemand anders vult aan: “Geniet, geniet, geniet! Het is zo voorbij! Het voelt alsof de tijd je in gaat halen, dus maak duizend mooie, lieve, bijzondere herinneringen! Maak nog meer foto’s, plaats ze in je hart en nogmaals geniet!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

View this post on Instagram

 

Ik slaap tegenwoordig een paar uur per nacht but it’s still all good in mommy hood! @bb.tailor

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

Kersverse ouders

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Babykamer

Enige tijd vóór de bevalling werden er foto’s onthuld van de schattige babykamer die Kim en Stanley hadden ingericht voor hun kleine spruit. Ondanks dat de twee zeiden niet te weten wat het geslacht van het kindje werd, dachten fans bij het zien van het kamertje al dat het een jongen zou worden. “Is dat haar babykamer? Ik dacht dat ze het geslacht helemaal niet wilde weten”, vroeg iemand zich hardop af. Een ander liet weten: “Niet zo genderneutraal, wel een erg leuke babykamer voor een jongen”.

 

View this post on Instagram

 

We are on another level right now. 16.10.2020. A new Legend has arrived. Brooklyn Baby Tailor.

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

 

View this post on Instagram

 

Papa en Mama. #bijna

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

 

View this post on Instagram

 

9 months preparing to fall in love for a lifetime….

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Brunopress, Instagram