Kim Feenstra deelt echo en verklapt dít over het geslacht van haar eerste kind

Kim Feenstra

Model Kim Feenstra is zwanger van haar eerste kind en volgers zijn razend benieuwd: wordt het een jongetje of een meisje? Daar wil Kim nu eindelijk iets over kwijt.

Op Instagram deelt Kim een echofoto van haar ongeboren baby.

Verrassing

En daar schrijft ze een duidelijk tekst bij. ‘Is het een jongen of een meisje?’ Deze vraag krijgen we een paar keer per dag. Het antwoord op de vraag is: We weten het niet. We willen het niet weten. Het is een verrassing . Noem ons ouderwets. Voor ons is het heel speciaal dat we dit geluk mogen ervaren. En zeker na een ivf traject. Geluk staat aan onze kant met deze zwangerschap. We weten namelijk dat het niet vanzelfsprekend is. Daarom maakt het ons niets uit. Dus geen gender reveals van onze kant. En wanneer de baby komt? Guess. Deze foto is trouwens van ‘een tijdje’ terug. Welke maand komt onze baby denken jullie?’

Gokken maar

Vervolgens reageren duizenden fans met hartjes en begrip. Ze gokken massaal dat het kindje van Kim in oktober of november wordt geboren. Kim werd moeilijk zwanger en was daar heel open over. ‘Bij ons is het vanaf het begin al duidelijk: als wij zwanger willen worden moeten we naar het ziekenhuis voor een ivf-behandeling’, vertelde ze eerder in Grazia. Haar beide eileiders zijn met een operatie verwijderd. ‘Eigenlijk drong het pas een paar dagen later tot ons door: dit betekent dus ook dat we niet ‘gewoon’ kinderen kunnen krijgen. Die boodschap was behoorlijk kut. Gelukkig is Stanley een echte optimist. Waar een wil is, is een weg, zei hij meteen.’ En gelukkig: hij heeft gelijk gehad. Ze worden binnenkort écht papa en mama, en dat is hen gegund.

Twee weken geleden deelde Kim nog deze foto van haar babybuik:

 

View this post on Instagram

 

Imma stay a fit mama

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

 

Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.