Kim Feenstra deelt te zoet eerste gezinskiekje: ‘Die haartjes!’

kim feenstra baby brooklyn

Kim Feenstra (35) deelt regelmatig selfies met haar kleine spruit, maar voor dit zoete gezinskiekje mocht ook manlief aanschuiven. Het is voor het eerst dat het model een foto deelt met z’n drieën. 

Kim werd zo’n maandje geleden de trotse moeder van zoontje Brooklyn. En dat betekent een hoop nieuwe momenten voor het model, zoals we vorige week al konden zien.

Kim Feenstra gezinskiekje

Zo ook dus dit eerste gezinskiekje. ‘My team good, we don’t really need a mascot’, schrijft Kim bij het te schattige plaatje. Hierop is niet alleen hun zoontje te zien, maar ook haar vriend Stanley Tailor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

‘Die haartjes’

Tout bekend Nederland laat hartjes achter onder de post, maar volgers valt ook iets anders op. Want wat heeft het ventje al een flinke bos haar! ‘Die haartjes 😍😍😍’ en ‘Aaaa zo mooi😍. En zijn haartjes 😍’, is onder meer te lezen. Een ander merkt op: ‘💙❤️💙 en wat een jaloersmakend kapsel al! 😍.’ Dit is waarom de ene baby meer haar heeft dan de ander, trouwens.

Buiten beeld

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim al weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. ‘Zeker het eerste jaar niet’, aldus het topmodel. ‘De baby is dan nog zo precious.’ Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

Kersverse ouders

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Instagram, Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!