Kim Feenstra straalt op foto met kleine Brooklyn: ‘Hallo huispak, spuug en volle luiers’

Kim Feenstra Brooklyn

Hoewel Kim Feenstra (35) het gezichtje van haar kleine man niet deelt, laat ze volgers toch wat meegenieten van haar gezinsgeluk. De glamour heeft ze moeten verruilen voor een huispak, maar het model straalt nog altijd van van oor tot oor op deze nieuwe foto met Brooklyn.

Geen duidelijk kiekje dus, maar we zien wel het schattige pakje van het jongetje. Kim schrijft: ‘Dag hakken, glitter and glamour. Hallo huispak, spuug en volle luiers.’ Uit de hashtags blijkt dat Feenstra zonder twijfel dit leven met haar zoontje verkiest over haar oude bestaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Kim Feenstra Brooklyn

En dat Kim straalt, blijkt wel uit alle complimenten die de fotografe krijgt. ‘Hallo, grootste stralende lach ever! 🤩💘’, reageert Manon Meijers. Lieke van Lexmond laat weten: ‘LIEFDE met hoofdletters ❤️.’ Ook andere volgers geven haar niets dan lof. ‘Je barst zowat uit elkaar van geluk volgens mij, zo zie je er iig wel uit! 👶🏼🍼’ en ‘Kijk haar stralen! 💕✨’ is nog te lezen.

Buiten beeld

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim al weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. ‘Zeker het eerste jaar niet’, aldus het topmodel. ‘De baby is dan nog zo precious.’ Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

Kersverse ouders

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Instagram, Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!