Kim Feenstra verklapt dít kleine detail over de babynaam

Kim Feenstra babybuik

Sinds een paar maanden is Kim Feenstra (35) in blijde verwachting van haar eerste kindje. Hoewel ze naar eigen zeggen nog niet weet of ze binnenkort een jongen of meisje krijgt, weet ze al wél hoe haar baby gaat heten. Dat onthult het hoogzwangere model in een nieuw interview.

Naam baby Kim Feenstra

Een paar maanden geleden liet Kim weten, na een moeizame periode, zwanger te zijn. Haar uitgerekende datum wil de brunette niet verklappen, maar de vele kiekjes van haar babybuik onthullen dat het niet lang meer kan duren. Hoe het met haar gaat? “Ik voel me erg goed en heb geen zwangerschapsproblemen gekend”, vertelt ze aan Story. “Ik ben er zonder problemen doorheen gerold.”

Eén naam

Hoewel Kim en Stanley niet kunnen wachten tot hun baby er is, wil het stel het geslacht niet weten. “Dat wordt een verrassing”, aldus de moeder in spe, die al wel een naam heeft bedacht. “Eén naam, of het nu een jongetje of een meisje wordt. Toen Stanley en ik net samen waren, hadden we het al over kinderen en wisten we ook meteen een naam. En die is het geworden.”

Toch een jongen?

Eerder deze week werden er foto’s onthuld van de schattige babykamer die Kim en Stanley hebben ingericht voor hun toekomstige spruit. Ondanks dat de twee zeggen niet te weten wat het geslacht van het kindje wordt, denken fans dat de kamer verklapt dat het een jongen wordt. “Is dat haar babykamer? Ik dacht dat ze het geslacht helemaal niet wilde weten”, vroeg iemand zich hardop af. Een ander liet weten: “Niet zo genderneutraal, wel een erg leuke babykamer voor een jongen”.

De babykamer van het kleintje van Kim en Stanley:

 

View this post on Instagram

 

We 🖤 interieur!⁣⁣ Volg @westwingnl voor jouw dagelijkse portie interieur inspiratie en slimme stylingtips! 📸 @crisdebos

A post shared by Westwing (@westwingnl) on

Zin in het laatste babynieuws, de zoetste kinderkamers en verrassende winacties? Volg ons op Instagram @vivamama_nl! 

Bron: Story | Beeld: Brunopress