Kersverse mama Kim Feenstra brengt een educatief voorleesboek uit

Kim Feenstra borstvoeding

Kim Feenstra werd zo’n maandje geleden de trotse moeder van zoontje Brooklyn. Al is het model druk bezig met wandelen, knuffelen en genieten, is ze ook bezig geweest met een projectje. Op Instagram laat ze weten dat ze in samenwerking met Max Koedijk en illustratrice Kasia Mrzygłód een educatief voorleesboek heeft ontwikkeld: ‘Wolkie en de Regenboog.’

Kim Feenstra voorleesboek

Kim poseert met Wolkie in haar armen in de babykamer van zoontje Brooklyn. Ze schrijft: ” Ik presenteer u: Wolkie. Wolkie is het meest leerzame vriendje voor ieder kind. Wolkie gaat over anderen helpen en vrienden maken.” Naast dat het boekje er enorm schattig en lief uitziet, wil Kim de kindjes ook wat bijbrengen met het boek. “Het boek leert kinderen de basics van duurzaamheid en het omgaan met de wereld om ons heen. Een spannend, leerzaam verhaal vol opdrachten en prachtige illustraties.”

De tekst gaat verder onder de foto

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Buiten beeld

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim al weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. ‘Zeker het eerste jaar niet’, aldus het topmodel. ‘De baby is dan nog zo precious.’ Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

Kersverse ouders

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Babykamer

Enige tijd vóór de bevalling werden er foto’s onthuld van de schattige babykamer die Kim en Stanley hadden ingericht voor hun kleine spruit. Ondanks dat de twee zeiden niet te weten wat het geslacht van het kindje werd, dachten fans bij het zien van het kamertje al dat het een jongen zou worden. ‘Is dat haar babykamer? Ik dacht dat ze het geslacht helemaal niet wilde weten’, vroeg iemand zich hardop af. Een ander liet weten: ‘Niet zo genderneutraal, wel een erg leuke babykamer voor een jongen’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Westwing (@westwingnl)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress