Kim Kötter en Jaap Reesema maken het geslacht van hun derde kindje bekend

Kim Kotter

Kim Kötter (38) en Jaap Reesema (35) krijgen een derde kindje en dat is een hele verrassing voor de twee. Van haar zoontjes Muck en Youp werd Kim niet makkelijk zwanger, maar het heeft nu toch zo mogen zijn.

Op het YouTube-kanaal van Kim maken de trotse ouders het geslacht bekend van hun derde kind. In de video is te zien hoe de familie er samen achterkomt wat het geslacht van de baby is. Na de echo volgt de ontknoping door middel van het kapot slaan van een piñata, met als gevolg… blauw snoep!

Het moet gewoon

Want jawel, ze krijgen opnieuw een jongetje. “Ik had er al over gedroomd. Ik dacht nog, zal het een meisje zijn… Maar ik weet helemaal niet wat ik met meisjes aan moet. Ik moet gewoon een jongetje”, vertelt het model terwijl ze in extase allerlei mensen opbelt. En ook zegt ze: ‘Ik zei het toch!’. Haar volgers hadden hun geld ingezet op een meisje. ‘Jullie waren duidelijk: 23.377 mensen stemden voor een meisje, 5.333 voor een jongetje’, schreef Kötter gisteren op Instagram, nadat ze een kleine peiling onder haar volgers en fans had gehouden.

Ongelooflijk maar waar

De zwangerschap is meer dan welkom, maar Kim en Jaap hadden er niet meer op gerekend. “Het was wel een hele bijzondere wending in ons leven”, vertelt ze in de video. “Een héél erg groot cadeau, dat we echt niet aan hadden zien komen.” Omdat de zwangerschap zonder ivf-behandeling tot stand is gekomen, duurde het even voordat het kwartje viel. Kim: “Het was dat mijn trainer via de app zoiets had van: moet jij niet ongesteld worden? Wij waren er helemaal niet mee bezig. (…) Dat gevoel van ‘dit kan niet’, dat hebben we heel lang gehad.”

Bekijk hier de gender reveal:

Zin in het laatste babynieuws, de zoetste kinderkamers en verrassende winacties? Volg ons op Instagram @vivamama_nl! 

Bron: YouTube. Beeld: Brunopress
Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.