WINNEN: Limited Edition Happy Meal box

McDonald's Happy Meal limited edition

Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen.

Veertig jaar werden de eerste kinderen in Amerika verblijd met een Happy Meal box. Om dit te vieren mag VIVA Mama een Limited Edition Surprise Happy Meal collectorsbox weggeven gevuld met de 15 populairste Happy Meal-speeltjes aller tijden.

Iconische speeltjes

De Happy Meal Box bevat in meer dan 100 landen, naast het lekkere eten, ook altijd een leuk speeltje. Veertig jaar geleden kwam deze leuke box voor het eerst op de markt. De kinderen die destijds de eerste Happy Meal mochten ontvangen zijn nu (groot)ouders. Daarom verkoopt McDonald’s vanaf 7 november een ‘Suprise Happy Meal,’ met daarin een iconisch speeltje uit de afgelopen 40 jaar.

McDonald’s Limited Edition

Vind jij één iconisch speeltje niet genoeg? Dan heeft VIVA Mama goed nieuws. In de Limited Edition Surprise Happy Meal collectorsbox zitten namelijk de 15 populairste Happy Meal-items aller tijden! Denk aan de Cowboy McNugget, McDonald’s Hot Wheels Thunderbird, Furby en Tamagotchi.

Winnen

Kan jij niet wachten om weer met deze speeltjes te kunnen spelen? Vul hieronder het winforumlier in, schrijf je in voor onze VIVA Mama nieuwsbrief en maak kans op deze goed gevulde limited edition Happy Meal!