Wegdromen: 5x de meest sexy papa’s op Instagram

Knappe, stoere papa’s in de weer met hun kleine kinderen, is dat niet het leukste om naar te kijken? Wij kunnen er ons prima mee vermaken en speuren maar wat graag naar de knapste papa’s van Instagram. En dat zijn er een hoop!

De vertederende kiekjes van de stoere – vaak ook gespierde – mannen samen met hun nog stoerdere zoontjes of schattige dochtertjes zijn een echte trend op het sociale netwerk. Want ook al zijn de papa’s thuis natuurlijk de leukste en de knapste, kijken en stiekem een beetje wegdromen mag altijd! Speciaal daarom hebben wij de 5  meest sexy Insta-papa’s voor je op een rij gezet.

Aaron Diaz

De Mexicaanse Aaron Diaz wordt ook wel de “knapste papa van Instagram” genoemd. Dagelijks geeft hij zijn 911.000 volgers een kijkje in zijn leven als papa van Erin (2) en Regina (1). Wij begrijpen wel waarom Aaron zo veel volgers heeft: de stoere papa showt niet alleen zijn twee schattige dochtertjes, maar ook zijn gespierde (én ontblote) bovenlichaam…

papa1

Charlie Keller

De Amerikaanse Charlie heeft alles waar wij moeders van houden: thuis is hij een trotse papa, op het werk een stoere brandweerman. Ook is hij dol op fitness én op tatoeages. Inmiddels volgen meer dan 23.000 volgers de avonturen van deze hot daddy. Extra schattig: hij helpt zijn dochtertje ook gerust met het lakken van haar nagels.

papa 2

Meer sexy papa’s op Instagram vind je op KidsToday.nl!

VIVA en KidsToday volg je natuurlijk ook op Instagram.


Beeld: Instagram