Zo lief: dochtertjes Naomi van As en Ellen Hoog óók al beste vriendinnen

Naomi Ellen

Zo moeder, zo dochter is bij Naomi van As en Ellen Hoog zeker van toepassing. Want niet alleen de oud-hockeysters zijn dikke vriendinnen, ook hun dochters blijken al de beste maatjes.

Hoe kan het ook haast anders sinds de meiden zo kort na elkaar geboren zijn. De twee schelen slechts een halfjaartje: Naomi beviel in oktober 2018 van Kae en in maart dit jaar kwam dochtertje Bowie van Ellen ter wereld.

Vriendschap is…

Niet zo gek dus dat de twee al vanuit de wieg de beste vriendinnen zullen zijn. ‘Vriendschap is… op elkaars vuistje knabbelen’, schrijft Ellen dan ook bij de schattige foto van hun dochtertjes. Haar volgers smelten bij het zien van dit te zoete kiekje. ‘Niet normaal die 2’, schrijft Nicolette van Dam. Ook Quinty Trustfull is helemaal ingepakt: ‘Ooooh dit is zo schattig!!’

Bron: Libelle | Beeld: ANP, Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.