Dit waren de reacties op de negende aflevering van Vier handen op één buik

In de negende aflevering van Vier handen op één buik wordt de 20-jarige Tiffany tijdens en na haar zwangerschap bijgestaan door Patty Brard. Het meisje is al moeder; haar eerste kind is negen maanden oud wanneer Tiffany ontdekt dat ze zwanger is.

Pas na 26 weken ontdekt Tiffany dat ze opnieuw zwanger is. Ze heeft dan twee opties: óf het kindje houden óf het kindje laten adopteren na de bevalling. Tiffany hoeft er echter niet lang over na te denken en besluit het kindje zelf op te voeden.

 

Schuld

Tiffany heeft geen makkelijk leven. Ze kampt met schulden en heeft met haar eigen moeder al een hele tijd geen contact; op haar vijfde vertrok haar moeder uit haar leven. Omdat ‘ze rust nodig had’ liet ze haar man en Tiffany achter in Nederland. Maar Patty zou Patty niet zijn als ze niet zou zorgen voor een hereniging, wat ze nog voor elkaar krijgt ook.

Patty

De kijkers van Vier handen op één buik spraken vol lof over de bekende moeder. ‘Wat ben jij een mooi persoon, Patty. Van binnen en van buiten’, reageert iemand. ‘Wat een lieverd ben je!’, schrijft een ander.

Hoe Twitter voor de rest reageerde op de aflevering? Hieronder een greep uit de tweets.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Twitter | Beeld still uit aflevering