Net als André Kuipers: naar SpaceXperience Into the future LIVE met gratis rangupgrade

andre kuipers spacexperience

De Ziggo Dome in Amsterdam transformeert op 3 november 2018 wederom in een universum vol sterren, planeten en vliegende objecten. Dit keer is ‘Into the future’ het nieuwe thema van het spectaculaire ruimteavontuur van SpaceXperience.

SpaceXperience 2018 – Into the future LIVE geeft het publiek de kans om te ervaren hoe het voelt om een astronaut te zijn, een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen en een kijkje in de toekomst te nemen. Met behulp van de allernieuwste special effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende show met André Kuipers in het middelpunt. In 2018 komt de toekomst wel heel dichtbij.

»BESTEL TICKETS | KLIK HIER «

Locatie:
Ziggo Dome
Data:
Zaterdag 3 november 2018
Aanvang:15.45 uur
Early Bird actie:
Rangupgrade; koop een 1e rang ticket en betaal de prijs van een 2e rang ticket. Geldig op premium zitplaatsen, rang 1 en rang 2 tickets.

Actievoorwaarden: De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief verzendkosten (maximaal € 2,55 voor reguliere postverzending) per boeking * Prijzen zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang * Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen * Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen * Wijzigingen voorbehouden.