Nicki Minaj is bevallen van haar eerste kindje

Nicki Minaj

Pound the alarm: Nicki Minaj en haar man Kenneth Petty zijn trotse ouders geworden van hun eerste kindje. De naam en het geslacht van de baby zijn vooralsnog een mysterie. 

De rapper beviel afgelopen woensdag in Los Angeles. Nicki deelde het nieuws van haar zwangerschap afgelopen juli met een glamoureuze fotoshoot met daarin haar bolle buik in de hoofdrol. Op een foto poseert ze als een soort godin met engelenhaar in het boos, op de andere twee draagt ze een pruik en bikini in snoepjeskleuren. En stripperhakken, want zwanger of niet: we hebben het hier wel over Nicki Minaj.

View this post on Instagram

And finally, by #DavidLaChapelle 🙏

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Met pensioen

Het nieuws kwam precies negen maanden nadat Nicki en Kenneth trouwden. Een paar maanden later kondigde de 37-jarige rapper haar pensioen aan. ‘Ik heb besloten met pensioen te gaan. Ik krijg nu een gezin. Aan mijn fans: keep reppin’ me, doe het tot jullie dood voor me. Hou van jullie voor altijd’, schreef ze op Twitter.

Toch aanwezig

Overigens was het nog de vraag of haar man bij de geboorte aanwezig mocht zijn. Kenneth is een geregistreerd zedendelinquent en mag daarom eigenlijk ’s avonds niet de deur uit. De rechter gaf hem toch toestemming bij de geboorte van zijn kind te zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: People. Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.