Hoe leuk: Nienke Plas zwanger van tweede kindje

Nienke Plas zwanger

Nienke Plas (34) deelde gisteren ontzettend leuk nieuws op Instagram: ze is zwanger! De YouTuber en haar man Resley verwachten hun tweede kindje.

‘Wij zijn helemaal op van geluk. Er groeit een kleine Stjeward in mijn buik’, schrijft Nienke verwijzend naar de achternaam van haar man. Ze plaatste er een foto van zoontje Frenky-Dean bij. Hij draagt een trui waarop de tekst ‘ik word grote broer’ staat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Nienke Plas zwanger

Ook Resley is blij. Hij plaatste dezelfde foto. ‘Wij zijn zo blij en gelukkig met dit nieuws en FD zo te zien ook’, besluit hij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Resley Stjeward (@resleystjeward)

Felicitaties

Wanneer de kleine verwacht wordt, hebben de twee niet bekend gemaakt. Wel kunnen Nienke en Resley rekenen op heel wat felicitaties. ‘Oooh wat een prachtig nieuws!!! Gefeliciteerd allemaal!❤️’, schrijft Chantal Janzen. Ook zangeres Tabitha, die zelf ook zwanger is, reageert: ‘Ahhh yes more babiesssss 😍❤️ Gefeliciteerd toppers.’ En nog veel meer BN’ers zoals Patricia Paay, Nicolette van Dam en Steven Brunswijk laten jubelende woorden achter.

Getrouwd

In september van dit jaar gaven de twee elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar ‘sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot’. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!