Deze nieuwe app is een must voor alle moeders

oppas betalen app

Oppashulp: we zouden niet zonder kunnen, maar wát een geregel komt erbij kijken. Vooral als je meerdere oppassen hebt, is het niet gek dat je soms even kwijt bent wie wanneer beschikbaar is en wie je nog moet betalen. En dan hanteert iedereen ook nog eens een eigen uurtarief… De app Oppasplanner zou een einde maken aan de rompslomp.

Oppasplanner is bedoeld voor alle ouders en oppassen in Nederland. Met de app kun je al je oppaszaken digitaal regelen. Zo kun je nieuwe oppasdagen naar al je oppassen sturen. Wie als eerst accepteert, mag komen. Na afloop kun je met één druk op de knop betalen. De app rekent zelf uit hoeveel je moet betalen, en een fooi geven is ook mogelijk. Zo hoeft je nooit meer met een rood hoofd je excuses aan te bieden omdat je bent vergeten te pinnen of geld over te maken.

De app is een initiatief van Careibu, een landelijk netwerk van studenten. Klik hier voor meer informatie of om de app te downloaden.

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.