Oh, werkt dat zo: een kindertandenborstel vertelt je hoeveel tandpasta je moet gebruiken

Soms zijn dingen zo simpel, dat je ze gemakkelijk over het hoofd ziet. Moeder Holly uit Engeland dacht dus ook dat zij de enige was die het niet gesnopen had, toen ze erachter kwam dat je aan een kindertandenborstel kunt zien hoeveel tandpasta je moet gebruiken. Maar ze bleek niet de enige.

Holly plaatste een foto op Facebook van twee kindertandenborstels en schreef erbij dat zij nooit door had gehad dat de gekleurde borstels aangaven hoeveel tandpasta je moet gebruiken: ‘Ik gebruik dus al jaren veel te veel’.

Dat er meer mensen zijn die geen idee hebben dat de vrolijk gekleurde rondjes op de borstels wel degelijk een functie hebben, blijkt wel uit het feit dat haar bericht al bijna vijf duizend keer gedeeld is.

Bron: Famme | Beeld: Facebook, iStock

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.