Om te volgen: de hipste kids op Instagram

Behoefte aan een verse dosis kindermode inspiratie? Stop maar met webshops, catalogi en winkels afstruinen! Volg deze stylish kids (ok, hun moeders dan) op Instagram en het komt vanzelf naar je toe.

Boho kids

Houd je van romantisch met een tikje boho (voor zowel jongens als meisjes), dan kun je je hart ophalen op het profiel van Miss James. Haar kids zien er altijd uit om door een (boho) ringetje te halen.

kidstoday 2

Mini mooiboy

Cutie pie Kyan is een echte mazzelaar. Zijn mams Suzie schudt moeiteloos de ene na de andere hippe outfit voor hem uit haar mouw en zijn garderobe is er dan ook nu al één om u tegen te zeggen. Maar hoe dan ook, het resultaat mag er zijn.

kidstoday 1

Lookbookwaardig

Het profiel van Kelli Murray lijkt wel een lookbook van één van onze favo kindermerken, maar het zijn toch echt snapshotjes van haar eigen kids. Simpel maar oh zo zoet, bij dit gezinnetje kijken we maar al de graag de kunst af.

kidstoday 3

Nog meer Instagram kids? Op KidsToday.nl bekijk je nog vier profielen die je niet mag missen.

Taviza Balraadjsing is online editor en stylist voor online shopping platform KidsToday.nl. Voor Viva houdt ze je wekelijks op de hoogte van  alle nieuwtjes op het gebied van kindermode en –lifestyle.