Pinterest-accounts die iedere moeder zou moeten volgen

Vind jij Pinterest ook zo leuk? Wanneer de kinderen naar bed zijn lekker op de bank scrollen en pinnen. Van inspiratie naar inspiratie. Huishoudtips, interieur, mode voor zowel jou als je kinderen, Pinterest heeft het allemaal. Er is zo veel, dat je soms kunt verdwalen. Daarom selecteerde KidsToday voor jou vijf Pinterest-accounts die elke moeder moet volgen. 

Van knutselwerkjes en DIY’s tot aan gewone inspiratie en recepten, deze vijf Pinterest-accounts staan bordevol leuke ideeën en mooie beelden. Zo kun jij vanavond, wanneer je de kleintjes naar bed hebt gebracht, met een lekkere kop thee op de bank zitten. Happy mom time!

Joy Cho

Wil jij je kinderen er zo hip mogelijk bij laten lopen? En de kinderkamer – plus de rest van het huis – zo stylish mogelijk inrichten? Dan wijst mama-blogger Joy je maar wat graag de weg. Ze heeft inmiddels meer dan 12 miljoen volgers en haar Baby/Kids boards zijn dan ook geweldig. De borden Oh Baby, Ruby’s Wishlist en Mini Me (met haar schattige dochtertje) zijn echte aanraders! Bekijk hier de pagina.

Lauren Conrad

Lauren Conrad ken je misschien nog wel van The Hills. Nu heeft ze inmiddels al een aantal jaar een goedlopende website en daar hoort natuurlijk een Pinterest-pagina bij! Van boeken tot cadeaus, Lauren neemt je mee in haar zoete wereld vol zachte tinten en handige tips. Wij zijn fan!

Meer must follow Pinterest-accounts vind je op KidsToday.nl.

VIVA en KidsToday volg je natuurlijk ook op Pinterest.

Beeld: Pinterest