Romee Strijd deelt eerste video met pasgeboren dochtertje Mint

Romee Strijd (25) en Laurens van Leeuwen (30) kunnen hun geluk niet op sinds de geboorte van hun dochtertje Mint. Hoewel het model haar dochtertje niet vaak in beeld brengt, deelt ze af en toe toch heerlijke kiekjes en filmpjes van haar grote nieuwe liefde.

Zo verschijnt vandaag een duidelijke video van haar dochtertje, waarop te zien is dat het meisje al over een flinke haardos beschikt. Net als haar beeldschone mommy!

Een flinke haardos

De van boven gefilmde video van Romee en dochtertje Mint is om op te vreten. Zo is te zien dat de kleine meid al veel haar heeft, net zoals haar mommy. En dat terwijl ze pas tweeënhalve week oud is! Ook mama Romee ziet er goed uit ondanks het feit dat ze net is bevallen. Maar dat heeft waarschijnlijk alles te maken met de roze wolk waar zij en Laurens zich op dit moment op bevinden.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Terugblik op zwangerschap

Op Instagram heeft Romee een vijftal foto’s gedeeld van haar lichaam. ‘Transformatie van de afgelopen negen maanden, wachtend op ons meisje’, schrijft de blondine erbij. Op het eerste kiekje is te zien hoe ze haar hand op haar buik houdt; op de daaropvolgende beelden is het model te zien met een flinke buik. Op het laatste plaatje zien we hoe de kersverse moeder haar dochtertje Mint vasthoudt. Ahh!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Niet vanzelfsprekend zwanger

Romee maakte eind mei bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dat was door haar aandoening alles behalve vanzelfsprekend. De toen 24-jarige Strijd schreef op Instagram dat ze dankbaar was voor de zwangerschap, nadat ze twee jaar geleden te horen kreeg dat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – had.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram