Babynieuws: Romy Boomsma is zwanger van derde kindje

Romy boomsma zwanger derde kindje

Romy en Arie Boomsma hebben leuk babynieuws: het stel krijgt namelijk een derde kindje. Dat kondigt Romy zojuist aan op Instagram.

Bijzonder

Romy deelt een foto van haar beginnende babybuikje en schrijft: ‘Zo bijzonder om weer mee te mogen maken, Arie en ik verwachten ons derde kindje💖. Het stel heeft al twee kinderen, Bobby Jo en Mozes. Romy zorgt fulltime voor de kinderen, terwijl Arie zich richt op zijn tv-carrière en eigen sportschool.

-De tekst gaat onder de foto verder-

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) op

Vriendschappen verloren

De vrouw van Arie Boomsa vertelde eerder op Instagram dat haar vorige zwangerschappen haar vriendschappen veranderde: ‘Toen ik vriendinnen vertelde dat ik zwanger was van Bobby had ik aan de reacties al kunnen aflezen hoe hecht sommige vriendschappen eigenlijk waren. Waar een van mijn beste vriendinnen begon te huilen van blijdschap voor mij was een ander vooral bezig met wat mijn zwangerschap voor háár zou betekenen. Confronterend wel, want juist tijdens het doormaken van zo’n enorme verandering en een wereld instappend die mij nog volledig onbekend was, die van vrouw naar moeder, had ik behoefte aan vertrouwdheid. Nu, een paar jaar later weet ik dat afscheid nemen van sommige (ongezonde)vriendschappen nodig is geweest’, schrijft Romy.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toen ik vriendinnen vertelde dat ik zwanger was van Bobby had ik aan de reacties al kunnen aflezen hoe hecht sommige vriendschappen eigenlijk waren. Waar een van mijn beste vriendinnen begon te huilen van blijdschap voor mij was een ander vooral bezig met wat mijn zwangerschap voor háár zou betekenen. Confronterend wel, want juist tijdens het doormaken van zo’n enorme verandering en een wereld instappend die mij nog volledig onbekend was, die van vrouw naar moeder, had ik behoefte aan vertrouwdheid. Nu, een paar jaar later weet ik dat afscheid nemen van sommige (ongezonde)vriendschappen nodig is geweest. Het bood ruimte voor andere, nieuwe volledig oprechte en gelijkwaardige vriendschappen. Vriendschappen waar ik iedere dag zo ontzettend dankbaar voor ben. Het slaaptekort heeft één groot voordeel. Mijn filter staat op scherp, ruimte voor bullshit of energie steken in mensen die dat niet verdienen of verkeerde intenties hebben is er simpelweg niet. Alsof ik nu ik zelf zoveel meer open sta voor wat ertoe doet, dat ook exact de mensen aantrekt die me zien zoals ik ben, en ik hen. Ik heb het vaak over de zure takken op Instagram maar dankzij deze app heb ik toch echt een aantal van de meest bijzondere vrouwen ooit ontmoet, dat mag ook wel eens gezegd worden. foto door een van bovenstaande fantastische nieuwe vrouwen in mijn leven: @latoyavandermeeren in het huis van nog zo een enorme aanwinst, en dat is nog zacht uitgedrukt @lovelylane.nl ♥️

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) op

 

Lees ook:Arie Boomsma moedigt kersverse vaders aan meer vrij te nemen: ‘Als je er maar twee dagen bij bent, mis je veel’

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.