Roxeanne Hazes na bevalling: ‘Ik ben geen Kylie Jenner, maar dat wíl ik ook niet’

Roxeanne Hazes grootheidswaanzin

Roxeanne Hazes (27) werd in 2018 moeder van haar eerste kindje: Fender. Voor een nieuwe shoot in LINDA. Meiden geeft ze zich letterlijk bloot. De zangeres vertelt hierin alles over haar bevalling, haar seksleven en waarom ze zich mentaal nu stukken beter voelt.

Het is niet de eerste keer dat Roxeanne uit de kleren gaat voor het blad. Maar hoewel ze het in het begin nog wel spannend vond, was dat al snel verleden tijd: de zangeres had na een tijdje niet eens meer door dat ze naakt was.

Roxeanne bevalling

‘Die mentaliteit heb ik nog steeds’, verklaart Roxeanne. ‘Het is niet zozeer dat ik mijn lijf zó mooi vind, maar ik heb een kindje gebaard, mijn buik is naar de tyfus, maar wat kan mij dat nou schelen? Ik ben geen Kylie Jenner, maar dat wíl ik ook niet.’ Omdat Hazes wat actiever wilde worden, besloot ze het roer om te gooien. ‘Doodongelukkig was ik. Ik was net moeder geworden, maar had hulp nodig om van de bank af te komen.’ Mentaal voelt ze zich nu stukken beter. ‘Zelfliefde staat voor mij nu op nummer 1.’

Seksleven

Nu ze van zichzelf heeft leren houden, heeft haar seksleven een flinke boost gekregen. ‘Nu we ouders zijn, doen we het wat minder vaak, daar ga ik niet over liegen. Maar het is niet ineens ‘brave-papa-mama-sex’. Onze sex is goed, en ook nog stout’, aldus de zangeres. En een tweede kindje? ‘Fender staat te popelen, hij wijst soms naar mijn buik en zegt: ‘Mama, baby?’, sluit Roxeanne af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

S/O naar al die mensen, die van hun lichaam proberen te houden. Ook al vertelt de maatschappij je soms iets anders. Voor jou, die denkt nooit goed genoeg te zijn. Voor jou, met je mini tietjes, mega boobs, rechtopstaande borsten, peren titties, zonder borsten, hang-sack boobies. Omarm jezelf! Je beslist niet zomaar dat je, je lichaam haat. Het wordt je simpelweg geleerd. Dus in plaats van zo streng voor jezelf te zijn, mag je lichaam ook wel eens bedankt worden. Want je hebt er maar één en dat is helemaal van jou. Dus wees er een beetje lief voor. Oh, en ik sta op de cover van het @linda_meiden #winterboek.😍 Samen met die leuke @bilalwahib ga ik de diepte in over de liefde, seks & snacks. Dat in combinatie met een heerlijke shoot van ons saampjes. Vanaf nu overal te koop! Veel leesplezier, lieve mensen❤️🥰 #BodyPositivityMovement #LindaMeidenWinterboek •• Fotografie: @anhkietduong Styling: @lidewijmerckx Visagie: @carlossaidel

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: VIVA
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!