Schaterlachen: Roxeanne Hazes deelt vertederende video van zoontje

roxeanne hazes over miskraam

Roxeanne Hazes schrijft in haar columns voor VIVA Mama openhartig over het moederschap. De zangeres trakteert haar volgers dit keer op een vertederende video van haar zoontje Fender. Wat een schaterlach heeft het ventje!

Op de beelden is namelijk te zien dat de kleine Fender niet meer kan stoppen met lachen. ‘Dat lachen om zijn eigen grappen, heeft-ie van mij…’, schrijft de zangeres erbij.

Heerlijk

De rode hartjes stromen binnen onder het filmpje. Daarnaast is te lezen dat de fans van Roxeanne smelten bij het zien en horen van Fenders lach. ‘Wat een lekker kind!’, luidt een van de reacties. Een ander schrijft: ‘Wat HEERLIJK!’

Net z’n moeder

Volgens haar volgers lijkt Fender als twee druppels water op zijn moeder. Zo reageert iemand dat hij ‘echt Roxeannes lach heeft’. Iemand anders laat weten: ‘Wat lijkt hij nu veel op jou. Mooi!’

In 2019 komt het echte Hazes gevoel letterlijk dichterbij dan ooit. Want tijdens deze zevende editie zullen Nederlands grootste artiesten voor het eerst in een in-the-round setting alle grote Hazes hits ten gehore brengen. Dus hef met ons het glas en zing luidkeels mee tijdens dit grootse meezingspektakel. Scoor hier nog jouw tickets!

VIVA banner

Beeld: VIVA Mama, Instagram