Shop ‘till you drop: de leukste meisjessandalen

meisjessandalen

Je kunt nooit genoeg schoenen hebben, right? En met dat verzamelproces kan je ook niet vroeg genoeg beginnen. Gelukkig kan het aantal schoenen van je kleine meid niet de pan uitrijzen met voetjes die groeien als kool, maar wél kunnen de stappers van de kleine modepop een net zo hoog fashiongehalte hebben als die van mama.

Want ook de allerkleinste voetjes kunnen deze zomer voorzien worden van een hip dierenprintje, exotisch sandaaltje of een boho zomerschoentje met franjes. Ook hot deze zomer: metallic. Bombers, shorts, jurkjes en zelfs de schoentjes zijn in de nieuwe collecties voorzien van flitsende metallic details. Kipling speelt bijvoorbeeld haarfijn in op meerdere trends met deze meiden sandaal in metallic slangenprint.

69__-411414346__zilveren-kipling-sandalen-ria                         1837__1701005466__vingino-lila-meiden-sandaal

Heb je een newborn? Check dan de snoezige slofjes van Starchild. Deze zijn door de natuurlijke materialen, frisse kleurtjes en vrolijke applicaties perfect om in het voorjaar de voetjes van je baby te beschermen. Op onze wishlist van dit stylish merk staan onder andere deze I Love Paris-slofjes en deze Ibiza-ish variant met peace teken.

2888__127722940__starchild-babyslofjes-peacebaby-taupe-chocolate                                           2888__-133881213__starchild-babyslofjes-i-love-paris

Nog niet uitgeshopt? Op KidsToday.nl shop je nog veel meer meisjes sandalen en baby slofjes.

Taviza Balraadjsing is online editor en stylist voor online shopping platform KidsToday.nl. Voor Viva houdt ze je wekelijks op de hoogte van  alle nieuwtjes op het gebied van kindermode en –lifestyle.