Speel met je gezin de Holiday Q&A en maak kans op jullie droomvakantie ter waarde van € 5000

Je vakantie is geboekt: kan jij ook niet wachten tot het eindelijk zover is? En teer je ook nog maandenlang op alle mooie momenten en ervaringen na zo’n reis? Je bent niet de enige… Vakantie is voor de meeste van ons een perfecte gelegenheid om jezelf even op te laden. Maar zodra je kinderen krijgt, ziet zo’n vakantie er vaak net wat even anders uit. Want: als je kind maar blij is. Maar hoe zorg je ervoor dat de vakantie voor het héle gezin een fijne tijd is?

Viva samen met TUI

Zodra er kinderen zijn, komen zij – in plaats van jezelf – op nummer 1. Dat is niet zo gek; want voor je kindje is alleen het állerbeste goed genoeg. Dit betekent ook dat er bij de vakantiebestemming vaak vooral wordt gelet op hoe kindvriendelijk de plek is. Maar het is ook belangrijk dat papa en mama een geweldige tijd hebben. Want hè; je gaat toch niet voor niets naar de andere kant van Europa? Hoewel kinderen misschien soms de baas lijken, kies en beleef je een vakantie toch echt samen. Hoe kom je er op een leuke manier achter wat iedereen het liefst wil op vakantie? Speel, net als in onderstaande video, met het hele gezin de enige echte Holiday Q&A en maak kans op jullie droomvakantie (met het hele gezin!) t.w.v. € 5.000,-

Vakanties voor iedereen

TUI biedt vakanties aan voor gezinnen in elke vorm en maat. Want ieder gezin is anders en heeft een eigen behoefte. Dus staat een onvergetelijke vakantie ook op jouw lijstje? Ga dan naar www.kinderenzijndebaas.nl, maak een filmpje en wie weet liggen jullie straks heerlijk met het hele gezin op een wit parelstrand ergens ver weg in de warme zon.