Statement: Amy Schumer reageert op kritiek van moedermaffia met kolf-foto

Super Bowl

Als er iemand is die niet op haar mondje is gevallen, is het Amy Schumer wel. Zo ook vandaag, een dag na een aanval die de moedermaffia op haar opende. De kritiek? Amy zou te snel na de bevalling weer aan het werk zijn gegaan.

‘Liefde naar alle moeders die kritiek leverden op mijn optreden van afgelopen nacht,’ schreef Amy bij de foto op Instagram waarop ze in ondergoed op bed zit terwijl ze aan het kolven is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sending out love to the moms shaming me for doing standup last night! #tinystairs #schumerpumprules pic by @mofischhh

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

You go girl

De foto leverde – in tegenstelling tot haar vorige post – een hoop steunbetuigingen op. Ook bekende sterren als Selma Blair, Demi Lovato en Aidy Bryant lieten een reactie achter. ‘Je bent een rockster,’ twittert Lovato. ‘Wat is het probleem? Laat mij ook wat van die melk proeven,’ grapte Bryant.

Negatieve reacties

Schumer postte dinsdag een foto van haar optreden met de tekst ‘Ik ben terug’. Het leverde haar behoorlijk wat negatieve reacties op. Zo schreef een van haar volgers: ‘Onze lichamen hebben tijd nodig om uit te rusten en onze baby’s hunkeren naar ons, omdat wij de enige zijn die ze kennen. Ik hoop dat je niet meer hoeft te werken. Neem je tijd om te hechten en bij te komen.’

De zoon van Amy en haar man Chris Fischer kwam op 5 mei ter wereld. Het jongetje draagt de naam Gene Attell Fischer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.