Vrouwen met déze 3 sterrenbeelden zijn de perfecte schoondochters

sterrenbeelden schoondochters

Ben jij dol op je héle familie? Dat kan zomaar aan je sterrenbeeld liggen. Want sommige vrouwen brengen graag veel tijd door met hun eigen én hun schoonfamilie. 

En dat maakt je zonder enige moeite de perfecte schoondochter.

Stier

De Stier is graag met familie en is van nature lekker sociaal. Grote kans dat je schoonouders veel met je bespreken. Je betrekt hen bij jullie gezinsleven met de kleinkinderen en zij genieten daar ontzettend van. Je hebt graag dat je kinderen een goede band opbouwen met hun opa’s en oma’s. Je bent een gevoelig en zorgzaam type en je staat dan ook altijd klaar voor jouw ouders én je schoonouders. Dat is je veel waard.

Weegschaal

De Weegschaal voelt zich fijn als ze omringd is door beste vriendinnen en naaste familie. Ze heeft graag, nu ze zelf moeder is, dat haar schoonouders een mooie band krijgen met haar kinderen. Ze gaat daarom vaak op bezoek, plant weekendjes weg en is te porren voor een weekje vakantie met de hele bups. Ze is de perfecte schoondochter omdat ze de familieband altijd warm zal houden. Daarom gaat ze niet ver weg wonen van haar schoonfamilie: ze ziet hen meer als vrienden dan als schoonouders. Je wilt alleen niet dat je schoonouders zich bemoeien met de opvoeding van je kinderen: dat doen jij en je partner zelf wel.

Kreeft


Een Kreeft is als moeder heel zorgzaam en liefdevol. Die liefde straalt ze ook uit naar de hele familie: ze besteedt graag energie en tijd aan haar schoonouders. Haar huis is altijd helemaal piekfijn in orde, en haar schoonmoeder heeft maar weinig op haar aan te merken. Liefdevol, emotioneel, intuïtief, voorzichtig, meevoelend en beschermend: dat zijn typische karaktereigenschappen van een Kreeft. Je kletst graag urenlang met je schoonmoeder en gaat net zo lief bij haar langs als bij je eigen moeder. Geef je kinderen wel zelf genoeg ruimte om hun eigen karakter te laten ontwikkelen.

Zin in het laatste babynieuws, de zoetste kinderkamers en verrassende winacties? Volg ons op Instagram @vivamama_nl! 

Bron: Mediumchat| Beeld: iStock
Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.