Sylvie Meis deelt emotionele foto’s van hereniging met zoon Damián (14)

Na de scheiding van Rafael van der Vaart (37) en Sylvie Meis (42) bleef hun zoon Damián bij zijn moeder in Hamburg wonen. Maar omdat hij nu voetbalt in Denemarken bij de club Esbjerg, is hij toch verhuisd.

Damián (14) voetbalt namelijk nu op professioneel niveau en dus woont hij nu officieel bij zijn vader, bonusmoeder Estavana Polman en halfzus Jesslynn (2).

Missen

Voor moeder Sylvie was de verhuizing van haar zoon erg moeilijk. Ze beloofde hem dat ze hem in de weekenden in Denemarken zou gaan opzoeken, en die belofte komt ze na. Op Instagram plaatst ze foto’s van de hereniging met haar jongen. Bij twee lieve foto’s van moeder en zoon schrijft Sylvie: ‘Pure zaligheid. Wat heb ik je gemist.’

Weer samen

Voor het eerst sinds hun scheiding in 2013 hebben Rafael en Sylvie samen een interview gegeven over de nieuwe stap in het leven van hun zoon.  “Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel”, vertelt moeder Sylvie. “We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken.” Onderling is er goed contact tussen Estavana en Sylvie en ook tussen Rafael en de nieuwe partner van Sylvie, Niclas Castello. “Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Nicolas naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel”, aldus Sylvie.

 

View this post on Instagram

 

Pure Bliss❤️ HOW I’ve missed you @vandervaart.23 #myboy #loveofmylife

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

 

View this post on Instagram

 

Go chase your dreams baby @vandervaart.23 #proudofyou ❤️ #photocred @litchi_cyril_photographe

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress
Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.