The Letdown: dé hilarische tv-serie voor moeders (en niet-moeders)

the letdown

Het moederschap: het is misschien wel het mooiste wat er is. Maar, laten we niet vergeten, tis ook heel erg zwaar. Naast de gebroken nachten, lekkende borsten en een labiele blaas, is er nog een hele waslijst aan dingen die er bij het moederschap komen kijken. In de Australische serie The Letdown neemt Audrey je volledig mee in haar leven als kersverse moeder.

En wie de eerste minuten van The Letdown kijkt, snapt het al: het moederschap is niet alleen maar rozengeur & manenschijn, maar af en toe gewoon helse shit. Zo ook voor Audrey die als nieuwbakken moeder van alles in haar ‘nieuwe’ leven meemaakt. Sinds de komst van haar kleine spruit begeeft ze zich op onbekend terrein en is haar leven dan ook 360 graden veranderd. En dat valt niet altijd mee.

Herkenbaar en hilarisch

Naast de afkeurende blikken van andere moeders, de struggels met haar eigen moeder en de ambitieuze carrièreplannen van haar man, krijgt ze ook te maken met allerlei typische moederzaken die vooral héél erg herkenbaar zijn. Al kan ze gelukkig altijd terecht bij haar praatgroep met lotgenoten. Een echte aanrader om te kijken dus. Want naast enorm herkenbaar, is het ook nog eens hilarisch.

De serie is nu te zien op Netflix.

Beeld: YouTube, The Letdown