Topmodel Gigi Hadid deelt nieuwe foto’s van haar hoogzwangere babybuik

Het 25-jarige topmodel Gigi Hadid deelt op Instagram nieuwe foto’s van haar zwangere lijf. Het poseren is ze nog altijd niet verleerd, blijkt maar weer.

Bij de posts schrijft de aanstaande moeder, die ‘een engeltje’ in haar buik heeft, dankbaar te zijn voor de prachtige beelden en deze bijzondere tijd te koesteren.

Angel

Gigi krijgt haar eerste kind met voormalig One Direction-zanger Zayn Malik (27). Het is nog niet bekend of het model en de zanger, die jaren een knipperlichtrelatie hadden, een jongetje of meisje krijgen.

Nu even niet

Haar 56,7 miljoen volgers op Instagram zaten al langere tijd te wachten op foto’s van haar zwangere buik. Normaal is Gigi actief op social media, maar de laatste maanden liet ze weinig van zich horen. Toen daar commentaar op kwam, reageerde ze fel: ‘Ik ben ontzettend gelukkig en trots om dit mee te mogen maken en dat met mijn familie en vrienden te delen. Als ik dat met anderen wil delen, dan merken jullie dat vanzelf wel.’ Ook zei ze het bewust op een laag pitje te hebben staan, haar posts over haar zwangerschap. ‘Ik wil tijdens mijn zwangerschap niet elke dag wakker worden en me zorgen maken dat ik er leuk uit moet zien en iets moet delen’, aldus Gigi.

Mommy to be

De foto’s zijn ongeveer een maand geleden gemaakt door het duo Luigi en Iango, goede vrienden van het model. Gigi, dochter van de in Nederland geboren tv-persoonlijkheid Yolanda Hadid, verwacht in september te bevallen. Binnen mum van tijd krijgen de prachtige plaatjes van de mommy to be bijna 8 miljoen likes:

 

View this post on Instagram

 

7.26.20 🕊

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

View this post on Instagram

 

growin an angel 🙂

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Zin in het laatste babynieuws, de zoetste kinderkamers en verrassende winacties? Volg ons op Instagram @vivamama_nl! 

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress
Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.