Trotse tante Birgit: ‘Coco Loulou is prachtig, net als haar mama!’

Coco Loulou

Tante Birgit Schuurman is maar wat trots op haar kleine nichtje Coco Loulou. En dat mag de hele wereld weten. Ze deelt een te schattig kiekje op haar Instagram. 

Lees ook: Katja Schuurman bevallen van dochtertje en dít is de (originele) naam

‘Mijn lieve nichtje Coco is er…’, schrijft de trotse Birgit. ‘Ze is prachtig, net als haar mama! En papa.’ Zelf is Birgit Schuurman ook moeder. Samen met filmregisseur en ex Arne Toonen kreeg ze zoon Chico (10). Het stel ging vorig jaar na tien jaar huwelijk uit elkaar. Birgit Schuurman is sinds vorig jaar dolgelukkig met haar nieuwe liefde model en personal trainer Sander van Haarlem (33).

Coco Loulou

Zus Katja Schuurman (45) beviel vorige week van haar meisje Coco Loulou, samen met haar man Freek van Noortwijk. De geboorte werd aangekondigd met een foto van het kersverse gezin. ‘ Ze is er!’, schrijft Katja. ‘Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend..’ Katja heeft al een dochter. Samen met ex-man Thijs Römer kreeg ze Sammie (10).

Stemmingswisselingen

De bevalling was helaas iets minder betoverend. De actrice wilde maar wat graag stoppen met het slikken van medicatie tegen haar angsten. Helaas kon dit niet tijdens de zwangerschap. Hierdoor had ze last van stemmingswisselingen. ‘Bij Sammie heb ik het voor het grootste deel weg kunnen houden, maar zij heeft mij ook af en toe heel hard zien huilen’, zei ze eerder in LINDA. ‘Dat is super kut, want ik ben echt een krachtig iemand, maar hier kan ik dan geen weerstand aan bieden.’

View this post on Instagram

T is fijn hier… ❤️

A post shared by Birgit Schuurman (@birgit.schuurman) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

 

Beeld: Viva
Viva's Naomi (28) droomde ooit van een glansrijke carrière als actrice, maar heeft uiteindelijk gekozen voor journalistiek. In haar vrije tijd staat ze graag haar vrouwtje in de sportschool. Is een te grote dierenvriend (bus gemist omdat ze een kat aaide) en heeft een zwak voor roze koeken. En dan vooral in combinatie met Netflix en haar beste vriendinnen.