Het ultieme rustmoment voor je baby: Newborn Spa

Na een drukke periode is het vaak héérlijk om even te ontspannen in de spa. Opwarmen in de sauna of de jacuzzi om vervolgens een heerlijke verkoelende duik in het zwembad te nemen. Maar wist je dat dit er nu ook voor baby’s is?

Geen paniek, de baby’s hoeven echt niet de sauna in. Maar bij Newborn Spa in Almere kunnen de kleintjes wel genieten van een hydrotherapie en een speciale babymassage.

Hydrotherapie

De hydrotherapie (bewegen in warm water) zou het slaapritme van onrustige baby’s bevorderen, het vergroot de longcapaciteit en versterkt de spieren en botten. Het kan bijdragen aan het verminderen van krampjes, reflux en obstipatie met deze nieuwe manier van ontspannen voor je kind. Hetzelfde geldt voor de babymassage: het verlicht fysieke ongemakken en verbetert het immuunsysteem en de band tussen ouder en kind.

Interesse

Al na veertien dagen na de geboorte tot ongeveer 8 maanden kan je baby terecht bij Newborn Spa. Nu denk je vast: baby’s kunnen helemaal niet zwemmen. Dat klopt, maar om te voorkomen dat ze verdrinken, krijgen ze een speciale band om.

Prijzen variëren van €47,50 (voor alleen floaten) tot €75,- (voor de Sleep Well-variant). Lees er alles over op de website van Newborn Spa.

Beeld: Newborn Spa