VIVA’s Favorites: de 5 knapste moederdagcadeaus voor superwomen

Moederdagcadeaus

ls er iets positiefs is aan het afgelopen jaar, dan is het wel de babyboom die is ontstaan. Er werden in 2020 massaal vrouwen zwanger en de babyboom is in 2021 een feit. Voor ons een goede reden om onze tips te delen voor de 5 leukste moederdagcadeaus van BabyRoomBoom voor (zwangere) mama’s.

1. Gepersonaliseerde sweater

Personaliseer deze leuke sweater met je eigen naam, de naam van je kindje of bijvoorbeeld met ‘Mom’. De trui is gemaakt van biologisch katoen, heerlijk zacht en TOP kwaliteit. Uiteraard kan je twinnen met jouw mini. Verkrijgbaar in het beige, grijs en babyblauw.

moederdagcadeaus

2. Teddy Mom Bag

De Mom Bag van Studio Noos, die ook leuk is om mee te nemen als je niet met je kind op pad bent. De handvatten zijn breed genoeg zodat ze over de kinderwagen passen. Pssttt mama… deze matching pouch is niet alleen handig om luiers in te stoppen, ook top voor je eigen mascara, lippenstift of pinpas.

moederdagcadeaus

3. Mom ,You Got This

Mom, You Got This is het boek voor moeders met kinderen in de leeftijd van 0-4+ jaar. Rachel van Sas (De Huismuts) beschrijft alle onderwerpen die zij ooit heeft gegoogled. Wij vinden het oprecht een prachtig boek, vol met leuke en handige tips waar je echt wat aan hebt.

moederdagcadeaus

Lees ook:
VIVA’s Favorites: de mooiste sieraden voor Moederdag

4. Gepersonaliseerde ketting

Hoe leuk is deze ketting waarvan jij zelf kan bepalen wat erop komt te staan. Een naam, datum of een woord. Heb je meer dan 1 kindje? Dan kan je bijvoorbeeld 2 namen op de voorkant plaatsen en 2 geboortedatums op de achterkant. Liever een ander sieraad? Dan is dit armbandje met hartje en initiaal coin ook een goeie tip!

5. Snuggle Me Lounger

Wij noemen het een LIFESAVER – de Snuggle Me Organic Lounger. Leg je je newborn (tot 9 maanden!) in de lounger, dan heeft hij door het speciale loungeknuffel het gevoel geknuffeld te worden. Dit knuffelende gevoel stelt baby’s enorm gerust en is zeer effectief om je baby te kalmeren. Lig je samen lekker te chillen op de bank, dan mag deze chill outfit van Tiny By Me niet ontbreken.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: BabyRoomBoom