Vrouw plaatst advertentie op internet: seks in ruil voor kind

hoge bloeddruk tijdens zwangerschap

Stel, je bent de 30 gepasseerd en hebt een kinderwens. Maar… je bent vrijgezel. De Britse Jessica bevond zich in deze situatie en besloot niet langer te wachten op de ware. Ze plaatste een advertentie online.

Seks zonder condoom om een kind te maken. Jessica spreekt duidelijke taal in haar oproep op de Marktplaats-achtige website Craigslist. ‘Ik heb het opgegeven om Mr. Right te vinden. Ik wil een baby.’ Ze had wel wat eisen. De toekomstige vader van haar kind moest minimaal 1.75 meter lang zijn, zich laten testen op soa’s en maximaal veertig jaar oud zijn. Dat bleek niet te veel gevraagd: binnen no time stroomden de reacties op haar oproep binnen.

Tussen de dickpicks en vulgaire berichten trof Jessica een mailtje van de 33-jarige Ross uit Londen. Hij was al oom en wilde zelf ook graag kinderen. De twee spraken af en er bleek een klik te zijn: er werd die avond zelfs gezoend. Op het tweede afspraakje werd de soa-test gepland, en nog twee dates later belandden Ross en Jessica met elkaar in bed. Zes weken na het plaatsen van de advertentie, ontdekte Jessica dat ze zwanger was.

Ook in de periode die volgde bleken Jessica en Ross een goeie match te zijn. Inmiddels zijn de twee al bijna een jaar samen. Twee maanden geleden werd hun dochtertje geboren.

Wil je niets meer missen van VIVA Mama? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 4 nummers voor maar € 9,95 of 8 nummers voor € 19,95.

Bron AD | Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.