Dit waren de reacties op de achtste aflevering van Vier handen op één buik

Onze vaste prik op de dinsdagavond: Vier handen op één buik. Dit keer met tienermoeder Ashley in de hoofdrol, die werd tijdens en na de zwangerschap werd bijgestaan door niemand minder dan Leonie ter Braak.

Ashley is achttien jaar en onbedoeld zwanger van haar ex-vriend, door de prikpil heen. Toen ze het ontdekte, twijfelde ze of het wilde houden, maar ze kon het niet over haar hart verkrijgen om het kindje weg te laten halen. Ze lichtte de vader van haar toekomstige dochter in over het feit dat ze een meisje zouden krijgen, maar op dat bericht had hij nooit gereageerd.

Moeder

De tienermoeder in spe woont op het moment van de opnames nog bij haar moeder in huis, samen met haar zus en de acht (!) honden, maar hier dreigt het gezin uit te worden gezet. Om toch een stabiele situatie te creëren voor Ashley en haar toekomstige baby, staat ze op een wachtlijst voor een jong moeder huis; hier kan ze vlak na de opnames van de aflevering intrekken.

Babyproof

Totdat ze mag verhuizen naar het jong moeder huis, woont Ashley dus bij haar moeder. Dat huis moet echter wél babyproof gemaakt worden. Klinkt als een opgave die best te doen is, maar als je bedenkt dat er flink gerookt wordt, is er nog wel wat werk aan de winkel. Ashley is zelf – na een tijd wel gerookt te hebben tijdens het zwangerschap – gestopt, maar er wordt nog wel in huis gerookt. Iets wat echt niet door de beugel kan, en waar de bekende Leonie dan ook maar al te graag een stokje voor steekt. Met succes: nadat het huis is opgeknapt, roken de twee in de tuin.

Op de aflevering van ‘Vier handen op één buik’ werd – zoals gewoonlijk – weer flink gereageerd. Hieronder vind je een greep uit de reacties van Twitterend Nederland:

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Twitter | Beeld still uit aflevering