Dit waren de reacties op Vier handen op één buik met Bobbi Eden

Vier handen VIVA

Iedere dinsdagavond zitten we er weer klaar voor: Vier handen op één buik. En we zijn niet de enigen; Twitterend Nederland is ook iedere week weer van de partij. Ook op de vijfde aflevering, waarin Jaylin hulp krijgt van Bobbi Eden, werd weer flink gereageerd.

In de afgelopen aflevering van Vier handen op één buik was het de schone taak aan Bobbi Eden om tienermoeder Jaylin op weg te helpen tijdens en na haar zwangerschap. Het was niet het eerste kindje voor de 18-jarige vrouw; Jaylin was al moeder van de 1-jarige Emma.

Scheiding

Op haar zestiende werd Jaylin ongepland zwanger, waarna ze trouwde met de vader van Emma. Tijdens de opnames van Vier handen op één buik is de scheiding nog volop in gang. Emma is daarom een paar dagen per week bij haar vader en de andere dagen bij Jaylin. En bij haar vriend Jelmer (25), waar ze kort na de ontmoeting zwanger van raakt. Ze krijgen een dochtertje.

Shoppen

Als Emma bij haar vader is, voelt Jaylin zich erg eenzaam. Dat komt bovendien doordat het huis niet nog niet heel gezellig is aangekleed, dus dat is een van de dingen die Bobbi Eden direct aanpakt. Ze neemt de tienermoeder mee om accessoires te kopen voor in huis, maar dat gaat niet meteen van een leien dakje; Jaylin is behoorlijk kieskeurig. ‘Ik wil je bitchslappen’, reageert Bobbi. Uiteindelijk komt alles tóch goed en weet Jaylin – bijna tegen de verwachtingen in – toch met een kar vol spullen naar huis te gaan. En met het eindresultaat is ze hartstikke blij.

Vriendinnen

Om voor wat meer aanspraak te zorgen voor Jaylin, gaat Bobbi op zoek naar leuke vriendinnen voor de tienermoeder. Ze organiseert een speeddate, waar jonge vrouwen – vooraf gescreend door de bekende moeder – op af komen die ook kinderen hebben. Met drie van de vrouwen voelt Jaylin een klik en met twee daarvan spreekt ze later nog een keer af.

Reacties

Direct toen de aflevering begon, ging Twitterend Nederland los. Want een voormalig pornoactrice die een tienermoeder op weg moet helpen?

Maar Bobbi wist de kijkers toch te verrassen. ‘Wat een lieverd is Bobbi Eden, toch’, klonk een van de reacties. Ook de tienermoeder werd goed ontvangen. ‘Wat een gedreven jonge dame!’, reageerde iemand. Hieronder een greep uit de reacties. Heb jij ook weer gekeken?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Twitter | Beeld still uit aflevering