Dit waren de reacties op Vier handen op één buik met Lucille Werner

Vier handen op een buik Lucille Werner VIVA

Dinsdagavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Vier handen op één buik. Dit keer was het de schone taak aan Lucille Werner om een tienermoeder in spe op weg te helpen; tijdens en na de zwangerschap kreeg Noëmie de hulp van de presentatrice.

De 19-jarige Noëmie uit Eindhoven heeft jarenlang een vriendin, maar begint na een tijdje toch te experimenteren met een jongen. Niet zonder gevolgen, want van hem raakt het meisje zwanger. Het blijft echter wel hierbij, want even later is ze weer samen met haar vriendin Tamara. Ze willen het rustig aandoen, gezien hun relatie in het verleden niet altijd even stabiel is geweest.

Gepest

Noëmie woont in een instelling voor begeleid wonen, maar zal daar geen kind kunnen krijgen; de band met haar ouders is niet goed genoeg om daar bij in te trekken. In het verleden is ze veel gepest en heeft daar nog steeds veel last van. Zelf geeft ze toe dat ze het moeilijk vindt om alleen te zijn en een laag zelfbeeld heeft door de pesterijen.

Vrijwilligerswerk

Via een vriendin is Noëmie terecht gekomen in het vrijwilligerswerk. Hier helpt ze kinderen die uit een gezin komen met een laag inkomen. Bij de organisatie waar de tienermoeder in de dop werkt, krijgen deze kinderen de kans om toch leuke dingen te doen en in contact te komen met leeftijdsgenootjes, zonder dat het veel geld hoeft te kosten.

Lucille Werner

In de aflevering is te zien hoe Noëmie wordt bijgestaan door Lucille Werner. De presentatrice maakt kennis met Tamara, gaat een middag met Noëmie mee naar het vrijwilligerswerk dat ze doet en helpt de zwangere tiener om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Ben je benieuwd hoe ze kijkers thuis hebben gereageerd op de aflevering van Vier handen op één buik? We hebben een aantal reacties voor je op een rijtje gezet.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron: Twitter | Beeld: still uit aflevering