Dit waren de reacties op de zesde aflevering van Vier handen op een buik

Dinsdag was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Vier handen op een buik. Hierin was te zien hoe de 17-jarige Daphne werd bijgestaan door bekende moeder Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes.

Toen Daphne ontdekte dat ze zwanger was van haar 19-jarige vriend Damian, besloot ze te stoppen met school. Ze woont bij haar vader, waar haar Damian vaak over de vloer komt, maar ook hij woont nog bij zijn ouders. Veel geld heeft de tienermoeder in spe niet; ze is financieel afhankelijk van haar vriend en vader. Al aan het begin van de aflevering zegt ze dat ze haar zin doordrijft bij haar vader als ze iets wil hebben. Vaak krijgt ze het ook en zo niet, dan ‘blijft ze gewoon doorzeuren’.

Goed voor elkaar

Wat Monique direct opvalt wanneer ze bij Daphne op de stoep staat, is hoeveel de tienermoeder al heeft voorbereid voor de komst van haar baby. Waar ze zich wel nog op moet richten, is de toekomst. En dat doet ze: een paar maanden na de bevalling van baby Jaivey rondt ze een cursus wenkbrauwstyling af. Monique is hartstikke trots op de kersverse moeder en haar betrokkenheid krijgt veel lovende woorden van de kijkers van Vier handen op een buik.

Benieuwd hoe er gereageerd werd op de zesde aflevering van het BNNVARA-programma? We hebben er een aantal voor je verzameld.

Wil je niets meer missen van VIVA Mama? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 4 nummers voor maar € 8,95 of 8 nummers voor € 19,95.

Beeld still uit aflevering