Deze moeder zou te oud zijn om borstvoeding te geven

borstvoeding lukt niet

Over borstvoeding raken we niet uitgepraat. Iedereen heeft er een mening over en niet alleen dat: we dringen onze mening ook graag aan elkaar op. De Italiaanse moeder Stefani Girald (44) is daar klaar mee en slaat terug op social media.

Stefani heeft twee kinderen. Haar jongste is inmiddels drie jaar en krijgt soms nog borstvoeding. Toen Stefani haar kind in het openbaar aan de borst legde kreeg ze daar commentaar op van twee vrouwelijke voorbijgangers.

Belachelijk

De meiden van begin dertig vonden Stefani te oud om nog borstvoeding te geven. De ‘oude moedermelk’ zou schadelijke gevolgen hebben voor het kind. Stefani reageerde op deze onzin door een foto op Facebook te plaatsen met de woorden: ‘Ik ben 44 jaar, word in juni 45 en mijn melk is perfect!’

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Famme | Beeld iStock
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.