Win creatief speelgoed voor onder de boom!

speelgoed

Wil je je kids deze kerst eens goed verwennen met een superleuk en creatief cadeau? Dan is de Marker Maker van Crayola echt wat voor hen. Goed nieuws: VIVA mag er vijf weggeven. Merry Christmas!

Een eigen kleurlaboratoriumLifestyle_SurprisingToy_Makers_MakerMaker_Boy-Girl_8-9_Holiday_2013_002

Met de Marker Maker van Crayola kunnen je kids gemakkelijk hun eigen stiften maken. Wel 16 stuks! Of ze nu met kleuren willen experimenteren of het juist simpel willen houden, via een aantal eenvoudige stappen maken je kinderen een unieke stift in hun favoriete kleur. De Marker Maker set bestaat uit onder andere 3 inktflessen, 2 zelf in te kleuren bewaardozen, 2 maatbekers, een mengkaart, een opbergvak voor de stiften, een pincet en 16 sets met stiftonderdelen (omhulsels, labels, vullingen, punten en afsluitdopjes). Kortom: met de Marker Maker worden je kinderen echte wetenschappers in hun eigen kleurlaboratorium! Om de stift helemaal persoonlijk te maken kunnen kinderen een gepersonaliseerd label op de stift plakken en hun kleur een originele naam geven. En met de navulsets kunnen je kids onbeperkt stiften maken.

Win de Crayola Marker Maker

De Crayola Marker Maker is bedoeld voor kinderen van zes jaar en ouder en is voor €27,95 verkrijgbaar in diverse speelgoedwinkels en bij de kantoorvakhandel in Nederland, maar je kunt hem ook winnen. VIVA mag dit creatieve speelgoed namelijk vijf keer weggeven. Dus doe snel mee!

Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.