WIN: Dooky BuggyBar!

Doogy BuggyBar

Ben jij ook vaak met je kind op pad? Veel jonge ouders zullen zich in dit probleem herkennen: met één hand stuur je de buggy aan, met je andere hand probeer je een telefoon/drinken/zware tas vast te houden. De buggy gaat alle kanten op, de spullen kletteren uit je andere hand op de grond en je koter zet het op een krijsen. Maar gelukkig is daar de Dooky BuggyBar!

Doogy BuggyBar

Met de Dooky Buggybar creëer je een brug tussen de twee handgrepen, waardoor je de buggy vanuit het midden met één hand kunt besturen. Zo heb je altijd je andere hand vrij voor bijvoorbeeld een tweede kind, telefoon of boodschappentas.

En vrees niet: je hoeft niet te klooien om de Dooky BuggyBar aan je buggy te bevestigen. De Dooky BuggyBar is zo ontworpen dat deze makkelijk in breedte verstelbaar is en je kunt hem heel eenvoudig aan het frame van de buggy bevestigen en weer losmaken. Dooky BuggyBar is universeel en past op alle merken buggy’s met twee handgrepen.

VIVA geeft 5 Dooky BuggyBars weg. Een superhandig product dat elke ouder kan gebruiken. Doe mee met onze Facebook winactie, en win een van de Dooky BuggyBars!