WIN: Prijzenpakket ‘De Smurfen en het verloren dorp’ t.w.v. € 120,-

smurfen bioscoopfilm

Superleuk voor je kleine: vanaf vandaag draait het animatie-avontuur ‘De Smurfen en het verloren dorp’ in de bioscopen. We mogen vier prijzenpakketten (inclusief bioscooptickets) t.w.v. € 120,- weggeven!

In de film vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het verloren dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het verboden bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige verloren dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid…

In de Nederlands gesproken versie hoor je onder andere de stemmen van Pip Pellens, Johnny de Mol, Bartho Braat, Kasper van Kooten, Kees Tol, Ellen ten Damme, Jelka van Houten, Koos van Plateringen, Roy Donders en Tygo Gernandt.

Maak kans!

Is je kleine helemaal gek van de blauwe figuurtjes en wil je hem of haar blij maken met een spaarpot, paraplu, lunchtas, schrijfset, polsbandje, muts én bioscooptickets van de Smurfen? Vul hieronder het winformulier in en maak kans!