Yes het mag, het is rokjesdag! Shop de meisjesrokjes Top 10

rokjesdag

Niets lekkerder dan op de eerste, écht goed zonnige dag van het jaar je benen te bevrijden van lange broeken en de zon op je huid te voelen. Voor ons wordt de vreugde van deze dag misschien enigszins teniet gedaan door melkflessen-vrees, nog niet verdwenen vetjes en en het in de weer moeten met scheermesjes, hars en verfoeide epilators; maar voor onze kleine dames blijft rokjesdag één groot feest.

Want blote benen en zomerse rokjes staan voor meisjes gelijk aan buitenspelen, ijsjes, chillen in het gras en prinsessenoutfits. En bij zo een voorjaarsfestijn horen natuurlijk de vrolijkste kleurtjes en prints. Zo scoor je met dit ombre roze rokje inclusief snoezig Hello Kitty shirt ongetwijfeld punten bij je dochter.  Heb je thuis een bohemian princess, dan is dit exemplaar met kleurtjes en franjes haar op het lijf geschreven.

De meisjesrokken die dit seizoen de (online) rekken uit knallen? Die vind je in deze Top 10!

1. Polka dot rokje Name it, € 22,95

1

2. Bloemetjes rok met strik Kiabi, € 10

2

3. Denim rok met riempje Noppies, € 24,99

3

4. Vlinder rokje Z8, € 18,70

4

5. Stipjes rok met ruches Babyface, € 29,95

5

6. Rok met ruitjesprint Cakewalk, € 39,95

6

7. Broekrokje palmbomen Scotch R’Belle, € 49,95

7

8. Babyblauw ombre rokje Esprit, € 35,99

8

9. Cirkelrok  van sweatstof print WE, € 14,99

9

10. Boho rokje Oilily, € 49,90

10

De leukste nieuwe collectie rokjes voor je kleine meid shop je op KidsToday.nl. Hier vind je ook de schattigste exemplaren voor je baby of newborn.

Taviza Balraadjsing is online editor en stylist voor online shopping platform KidsToday.nl. Voor Viva houdt ze je maandelijks op de hoogte van  alle nieuwtjes op het gebied van kindermode en –lifestyle.