Yolanthe deelt video van huilende Xess: ‘Ik wil naar de maan, mama’

Yolanthe

Yolanthe Cabau deelt vaak mierzoete foto’s en video’s van haar zoontje op haar Instagram-account. Gisteren gaf de presentatrice wel een hele bijzondere kijk in haar leven als moeder: ze postte namelijk een hartverscheurend filmpje van Xess Xava die in huilen uitbarst. 

Naar de maan

Het jochie wil dolgraag naar de maan. ‘Kunnen we één keer naar de maan?’, vraagt Xess Xava aan zijn moeder. Yolanthe legt uit dat mensen eigenlijk niet zomaar naar de maan kunnen. ‘Eén keer, heel lang geleden, is er een meneer met een raket naar de maan geweest. Die man, heeft daar een vlag neergezet.’

Aliens

De actrice en presentatrice legt verder uit dat deze man daar geen aliens, mensen, dieren of water is tegengekomen. Verdrietig vraagt Xess of er echt geen aliens op de maan zijn. ‘Ik wil ze zien’, waarop hij vervolgens in tranen uitbarst.

Marsmannetjes

Yolanthe probeert de kleine man te troosten. ‘Maar Marsmannetjes komen van Mars, we hadden het nu over de maan. Op de maan hebben we ze niet gevonden, maar misschien wel op Mars. Dat is een andere planeet.’

Reacties

Onder haar Instagram post ontvangt Yolanthe lovende reacties. ‘Wat ben je een goede, lieve en zorgzame mama’ en ‘Briljant opgelost want Mars-mannetjes wonen op Mars en niet op de maan’, klinkt het onder de video.

 

View this post on Instagram

 

Heart touching conversation with my 4 years old 😭💔

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Story | Beeld: Brunopress
Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.