Yolanthe deelt romantische foto van zichzelf in gewaagde trouwjurk

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau deelt op Instagram een prachtige foto van zichzelf gehuld in een blote trouwjurk. De post staat pas net online, maar kan al rekenen op duizenden likes en reacties.

Spaans

Op Instagram trakteert ze haar 1,2 miljoen volgers als verrassing op de gewaagde én bovendien vieze trouwjurk. De actrice loopt ermee door een park en heeft als locatie ‘Movie Set’ aangeklikt, wat erop duidt dat ze de jurk draagt voor de opnames van een film. Het lijkt te gaan om de romcom ‘Just Say Yes’. De romantische Yo schrijft een Spaanse tekst bij haar foto: .No veo la miseria, sino toda la belleza que aún nos queda’. Wat vertaald in het Nederlands ongeveer neerkomt op: ‘Ik zie de ellende niet, maar al het moois dat we nog hebben’.

Lief

De moeder van Xess Xava woont momenteel in Los Angeles, samen met haar zoon. Momenteel liggen Yolanthe en de vader van haar kind, Wesley Sneijder, nog steeds in scheiding. Toch gingen onlangs de geruchten de ronde dat de twee weer ‘aan het daten zouden zijn’. Er is dus nog hoop, voor iedereen die in de liefde gelooft. Op de foto’s die Yolanthe deelt van haar kind, krijgt ze veel lieve reacties. Veel mensen vinden haar een erg lieve moeder. ‘Jullie foto’s samen stralen altijd niets anders dan liefde uit. Hij boft maar met zo’n lieve mama’, klinkt het op social media.

Commentaar

Toch krijgt Yolanthe soms ook commentaar over zich heen: er zijn mensen die zich bemoeien met het uiterlijk van Xess. Sommige volgers vinden namelijk dat hij ‘te veel op een meisje lijkt’, mede door zijn ‘lange haren’. Daar reageerde Yo onlangs fel op: ze was de kritiek op haar eigen kind meer dan zat. ‘Het is een jongetje met lang haar en een heel blij gezichtje en zieltje. Hij vindt zijn haartjes mooi zo lang en hij is wie hij is. Belachelijk he?’. En zo is het.

 

View this post on Instagram

 

No veo la miseria, sino toda la belleza que aún nos queda 🤍

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Yolanthe en zoontje Xess:

 

View this post on Instagram

 

Today my little big love came to visit me on set and that made me so happy!! He’s my all, my hero, my heart! ❤️

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Zin in het laatste babynieuws, de zoetste kinderkamers en verrassende winacties? Volg ons op Instagram @vivamama_nl! 

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress
Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.