Zien: Josje Huisman deelt vol trots haar flink gegroeide babybuik

josje huisman babybuik

Josje Huisman (32) geniet met volle teugen van haar zwangerschap. Onlangs vertelde de voormalig K3-zangeres dat ze weinig last heeft van kwaaltjes maar desondanks niet kan wachten tot ze haar kindje mag vasthouden.

Gelukkig komt dat moment steeds dichterbij. Inmiddels is Josje namelijk zo’n 33 weken zwanger, zo onthult ze bij een foto van haar babybuik. En dat die al flink aan het groeien is, valt niet te ontkennen.

Winter 2018

Eind juli maakte de zangeres het blijde nieuws bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dit deed ze met een prachtige foto waarop haar buik al goed te zien was. Hierbij verklapte Josje al meteen wanneer de kleine geboren zal worden. ‘Zo blij om te delen dat Cle en ik een kindje verwachten in de winter van 2018.’

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Flair | Beeld: ANP, Instagram
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.