Zo blijf je fit tijdens je zwangerschap

zwangerschap

Zwanger zijn en sporten, voor veel vrouwen is het een combinatie die niet samengaat. En dat terwijl sporten tijdens de zwangerschap juist zo belangrijk is.

Zwangerschapskwalen zoals misselijkheid, verstopping of zwakte kunnen roet in het eten gooien en je sportschema flink ontregelen. Terwijl voldoende lichaamsbeweging juist het tegenovergestelde doet: hierdoor blijf je in conditie, worden je spieren soepel en krijg je juíst minder last van zwangerschapskwalen. Sterker nog: voldoende lichaamsbeweging kan voor een kortere en minder pijnlijke bevalling zorgen!

Sporten is daarom alleen maar goed, voor zowel je kindje als jij zelf. Komt de fanatiekeling nu in jou naar boven? Pas op, want te zwaar trainen is ook weer niet goed. Niet te zware krachttraining, steppen, aerobics, zumba, fietsen en gewoon rekken en strekken zijn goed te doen. Benieuwd naar de perfecte sport om tijdens je zwangerschap in shape te blijven? Lees er alles over op KidsToday.nl.

Maar vrouwen zouden vrouwen niet zijn als we er tijdens het sporten – welke sport dan ook-  niet stylish verantwoord uit zouden willen zien. Zeker wanneer je zwanger bent, wordt dit gevoel versterkt maal 10. Dan is comfortabele zwangerschapskleding waarin je je fijn voelt essentieel. Je moet je natuurlijk wel op je best voelen in de gym 😉 Daarom selecteerde KidsToday de leukste sportkleding voor zwangere vrouwen.

Klik hier om sportkleding te shoppen via KidsToday!

Beeld: Getty Images